Η Cryptomurmura είναι σε διαδικασία αναπροσαρμογής οπότε τα παλαιότερα άρθρα έχουν μπει σε κατηγορία OLD και δεν έχουν εικόνα.

Καθώς τελειώνει το 2020 αποφασίσαμε και εμείς σαν ομάδα να σας δώσουμε τα κρυπτονομίσματα που θεωρούμε πιο “δυνατά” για το νέο έτος.

Δεν είναι επενδυτική συμβουλή , εμείς θα σας δώσουμε αυτά που πιστεύουμε και απο εκεί και πέρα είναι δική σας ευθύνη το αν θα ακολουθήσετε αυτές τις επιλογές

Για αυτό μην ξεχνάντε , ΠΑΝΤΑ , DYOR ( DO YOUR OWN RESEARCH)

Νούμερο 5 – $CHZ + FAN TOKENS

Το Orion Terminal συγκεντρώνει τη ρευστότητα από τα CEX (Centralised Exchangeses ) και DEX (Decentralised Exchanges ) σε μια ενιαία πλατφόρμα.

Αυτό επιτρέπει στους Traders να αξιοποιήσουν τη ρευστότητα των CEXe’s, να αποκτήσουν πρόσβαση σε χιλιάδες ζεύγη συναλλαγών, να απολαύσουν αυστηρότερα spread και όλα χωρίς να χρειάζεται να αφλησουν τα χρήματα τους στο ανταλλακτήριο.

Η πιο εξελιγμένος πλατφόρμα ανταλλαγών που αναπτύχθηκε ποτέ, το Orion Terminal έχει τη δυνατότητα να ανατρέψει το τοπίο των συναλλαγών, εισάγοντας έναν πιο κερδοφόρο και φιλικό προς την ιδιωτικότητα τρόπο αγοράς και πώλησης ψηφιακών στοιχείων.

Γιατί όμως ORN?

Το ORN θα προσφέρει στους κατόχους μια σειρά από πλεονεκτήματα, καθώς και πρόσθετη λειτουργικότητα που θα προσθέσει περαιτέρω αξία και θα ενθαρρύνει την κατοχή: συμπεριλαμβανομένων εκπτώσεων στα fees για το trading , προηγμένων δυνατοτήτων, πρόσβασης σε πρωτόκολλα και staking.

Που θα το/τα αγοράσω ?

Το ORN είναι διαθέσιμα στο Binance .

Μπείτε στο Binance από εδώ

Αρέσει σε %d bloggers:

Newsletter Subscribe

Get the Latest Posts & Articles in Your Email

[mc4wp_form id=”517″]

We Promise Not to Send Spam:)