Η Cryptomurmura είναι σε διαδικασία αναπροσαρμογής οπότε τα παλαιότερα άρθρα έχουν μπει σε κατηγορία OLD και δεν έχουν εικόνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το Ανώτατο Δικαστήριο  της Ινδίας παραχώρησε, 4 βδομάδες στις Ινδικές αρχές για να καταρτίσει πολιτικές ρυθμίσεις κρυπτονομισμάτων, συμφώνα με τοπικές ανακοινώσεις.

Το δικαστήριο έδωσε μία τελευταία ευκαιρία στην ένωση την Ινδίας να αναπτύξει ρύθμιση κρυπτονομισμάτων, τονίζοντας ότι μετά τις 4 βδομάδες, το δικαστήριο θα σταματήσει να ακούει υποθέσεις κρυπτονομισμάτων που έρχονται από την τράπεζα επενδύσεων της Ινδίας.

Αυτή η πίεση δημιουργήθηκε, διότι η τράπεζα, αποφάσισε να απογορεύει στους χρήστες οποιαδήποτε υπηρεσία που αφορά κρυπτονομίσματα. Η απόφαση αυτή αξιολογήθηκε από το ανώτατο δικαστήριο, το οποίο ισχυρίστηκε ότι τέτοια απόφαση παραβιάζει το σύνταγμα.

Εν το μεταξύ, μία Ινδική κυβερνητική επιτροπή  δημοσίευεσε πρόσφατα μία έκθεση που εκφράζει ανυσηχίες σχετικά με τα κρυπτονομίσματα. Από την άλλη πλευρά, ένα άρθρο από μίας άλλης κυβερνητικής επιτροπής, πρότεινε, ότι οι επιχειρήσεις, που ασχολούνται με κρυπτονομίσματα, θα πρέπει να νομιμοποιούνται, τονίζοντας ότι υπάρχει γενική συναίνεση και ότι η αξιολόγηση των κρυπτονομισμάτων δεν μπορεί να απορριθφεί ως εντελώς παράνομη.

Αρέσει σε %d bloggers:

Newsletter Subscribe

Get the Latest Posts & Articles in Your Email

[mc4wp_form id=”517″]

We Promise Not to Send Spam:)