Η Cryptomurmura είναι σε διαδικασία αναπροσαρμογής οπότε τα παλαιότερα άρθρα έχουν μπει σε κατηγορία OLD και δεν έχουν εικόνα.
Το MyEtherWallet, τώρα επιτρέπει στους χρήστες του, να πραγματοποιούν συναλλαγές μέχρι 5,000$ χώρις να στείλουν κατάλληλα έγραφα για KYC.

Ένα από τα πολυσυζητημένα θέματα στα Crypto είναι το ζήτημα της ιδιωτικότητας. Συζητείται έντονα στα πλαίσια των Privacy Coins που χρησιμοπούν οι εγκληματίες, αλλά και ως προς το αν το Blockchain πρέπει να εξασφαλίσει την ανωνυμία. Μία άλλη πτυχή για την προστασία της ιδιωτικότητας σε σχέση με τα Crypto, είναι το θέμα του Know-Your-Customer (KYC). Το KYC διασφαλίζει πως, όσοι ασχολούνται με συναλλαγές Crypto, πρέπει να εχούν αναγνώριση στην πλατφόρμα. Ειδικά, όταν μιλάμε για συναλλαγές που υπερβαίνουν ορισμένα ποσά.

Το MyEtherWallet (Mew) έρχεται να δώσει λύση σε αυτό το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι χρήστες. Στις 20 φεβρουαρίου 2019, ανακοίνωσαν συνεργασία με την Bity. Η Bity είναι εταιρεία όπου οι χρήστες μπορούν να αγοράσουν Bitcoin και Ethereum, μέχρι 5,000$ χωρίς την ανάγκη για KYC.

 

Αρέσει σε %d bloggers:

Newsletter Subscribe

Get the Latest Posts & Articles in Your Email

[mc4wp_form id=”517″]

We Promise Not to Send Spam:)