Η Cryptomurmura είναι σε διαδικασία αναπροσαρμογής οπότε τα παλαιότερα άρθρα έχουν μπει σε κατηγορία OLD και δεν έχουν εικόνα.

Η αμερικανική εταιρεία πληρωμών Visa δημοσίευσε ένας έγγραφο για δουλειά που αφορά το blockchain στην εταιρεία SmartRecruiters, που εδρεύει στο Σαν Φρανσίσκο.

Η εταιρία χρηματοπιστωτικών υπηρεσιών της παγκόσμιας εμβέλειας Visa αναζητά το ταλέντο για τη θέση του Technical Product Manager της Visa Fintech στο γραφείο του Palo Alto. Το άτομο θα είναι υπεύθυνο για την εκτέλεση της στρατηγικής προϊόντων της Visa σε ένα οικοσύστημα κρυπτονομισμάτων και θα είναι υποχρεωμένο να διαχειρίζεται τον οδικό χάρτη για ευκαιρίες που σχετίζονται με τα κρυπτονομίσματα.

Σύμφωνα με την περιγραφή της θέσης εργασίας, το άτομο θα πρέπει να διαθέτει λειτουργικές γνώσεις σχετικά με τη βιομηχανία κρυπτονομισμάτων και τους κύριους εμπλεκόμενους παράγοντες, καθώς και σε βάθος γνώση της κατανεμημένης τεχνογνωσίας και της βαθιάς κατανόησης των λύσεων πληρωμών λιανικής. Η εξοικείωση με την προηγμένη κρυπτογραφία θα προτιμηθεί, οι σημειώσεις περιγραφής της εργασίας. Το άτομο θα εργάζεται σε στενή συνεργασία με την ομάδα της Visa Research προκειμένου να αναπτύξει νέα προϊόντα που θα προσφέρουν αξία στην πρωτοβουλία της Visa.

Πέρυσι, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Visa Al Kelly δήλωσε ότι οι κρυπτοεπιχειρήσεις δεν αποτελούν πρόκληση για τη θέση της εταιρείας στον τομέα των πληρωμών βραχυπρόθεσμακαι μεσοπρόθεσμα. Η Kelly δήλωσε ότι τα κρυπτονομίσματα πρέπει να μετακινηθούν από το να είναι ένα εμπόρευμα στην πραγματικότητα ως μέσο πληρωμής, προτού να μπορέσει να αποτελέσει πραγματικό ανταγωνιστή του παραδοσιακού χρηματοπιστωτικού συστήματος.

Πρόσφατα, ο ιδρυτής της επιχείρησης κρυπτογράφησης Morgan Creek Digital Assets πρότεινε ότι ο σημαντικότερος έμπορος λιανικής πώλησης των Ηνωμένων Πολιτειών Kroger θα πρέπει να χρησιμοποιήσει το σύστημα Lightning Network με το blockchain ως σύστημα πληρωμών, ακολουθώντας την απόφαση της μάρκας να σταματήσει την αποδοχή της Visa σε ορισμένες τοποθεσίες την 1η Μαρτίου.

 

Αρέσει σε %d bloggers:

Newsletter Subscribe

Get the Latest Posts & Articles in Your Email

[mc4wp_form id=”517″]

We Promise Not to Send Spam:)